strigoi

Er en Fantasy, Komedie, Gyser film instrueret af Faye Jackson med skuespillerne Catalin Paraschiv, Adrian Donea, Dan Popa, Roxana Guttman fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Vlad vender tilbage til sin farfars fødeby efter at have tilbragt en tid i Vesteuropa. Her oplever han et mystisk dødsfald, som han beslutter sig for at undersøge - ikke mindst da byboerne er underligt uberørte af situationen. Sporet leder til kommunisten Constantin Tirescu, men da Vlad konfronterer ham, gør han en forfærdelig opdagelse - det er nye tider, og nu er det de rigeste jordejere, der er de virkelige blodsugere. Faye Jacksons prisbelønnede spillefilmsdebut er en sort skrækkomedie, der sætter tænderne i den transylvanske vampyrmyte og vikler den ind i det moderne Rumæniens udvikling efter kommunistdiktaturets fald.

strigoi

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Gyser, Drama
Originaltitel strigoi
Instruktør Faye Jackson
Udgivelsesår 2009
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere