Tokyo Godfathers

Er en Animation, Drama film instrueret af Satoshi Kon med skuespillerne Aya Okamoto, Rikiya Koyama, Yoshiaki Umegaki, Seizō Katō fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Denne visuelt og følelsesmæssigt betagende fortælling om eventyr, kærlighed og frelse er skabt af den anerkendte instruktør Satoshi Kon (Perfect Blue, Millennium Actress) og Japans førende animationsstudie Mad House (X, Vampire Hunter D, Ninja Scroll). Juleaften finder tre af Tokyos hjemløse en nyfødt pige på en losseplads, og deres liv bliver aldrig mere det samme. De tre udstødte slår pjalterne sammen for at løse mysteriet om det forladte barn og hendes forældre. Under deres søgen tvinger tilsyneladende tilfældige begivenheder dem til at gøre op med deres fortid for at kunne skabe en fælles fremtid.

Tokyo Godfathers

Detaljer

Genre Animation, Drama
Originaltitel 東京ゴッドファーザーズ
Instruktør Satoshi Kon
Udgivelsesår 2004
Tags ferie(holiday), Transvestisme(transvestism), baby, Tokyo Japan
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere