My Super Ex-Girlfriend

Er en Romantik, Action, Fantasy film instrueret af Ivan Reitman med skuespillerne Luke Wilson,Anna, Angel Sing, Anna Faris, Wanda Sykes fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Det er altid svært at gå fra hinanden, men nogle gange kan det ligefrem være livsfarligt. I Ivan Reitmans nye komedie My Super Ex-Girlfriend tror Matt Saunders (Luke Wilson), at han langt om længe har fundet den perfekte kæreste: den smukke Jenny Johnson (Uma Thurman), men der er lige den hage ved det, at Jenny faktisk er superheltinden, G-Girl. Og da Jenny/G-Girl bliver mere og mere krævende og dominerende, ønsker Matt at slå op med hende. Men hvordan bryder man med en kvinde, som kan flyve, løfte biler og brænde huller gennem stål med sit termoblik? Den forsmåede Jenny/G-Girl udløser i sit ubændige raseri alle sine superkræfter mod Matt og vil gøre alt for at forhindre ham i at få sin nye kærlighed, kollegaen Hannah (Anna Faris). For Matt har knust Jennys hjerte, og nu er hun i gang med at smadre hans tilværelse.

My Super Ex-Girlfriend

Detaljer

Genre Romantik, Action, Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel My Super Ex-Girlfriend
Instruktør Ivan Reitman
Udgivelsesår 2006
Tags ex-kæreste(ex-boyfriend), ex-kæreste(ex-girlfriend), nye York(new york), flyvende(flying), overnaturlige beføjelser(supernatural powers), haj(shark), skuffelse(disappointment)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film