The Perfect Match

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Bille Woodruff med skuespillerne Brandy Norwood, French Montana, Cassie Ventura, Joe Pantoliano fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Ungkarlen Charlie (Terrence J) er overbevist om, at parforhold er umulige, selvom hans søster (Paula Patton), der er terapeut, og hans venner forsøger at få ham på andre tanker. Han indgår et væddemål om at holde sig til én kvinde i en måned for at bevise, at han er immun over for kærlighed. Han møder den smukke og mystiske Eva (Cassie Ventura) og lokker hende med på en uforpligtende affære. Men da Charlie tilbringer mere tid med Eva, må han spørge sig selv, om han faktisk ønsker mere end blot et engangsknald.

The Perfect Match

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel The Perfect Match
Instruktør Bille Woodruff
Udgivelsesår 2016
Tags bedste ven(best friend), Playboy, bet, match, frygt af engagement(fear of commitment)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere