Brain on Fire

Er en Biografi, Drama film instrueret af Gerard Barrett med skuespillerne Chloë Grace Moretz, Carrie-Anne Moss, Jenny Slate, Agam Darshi fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
129 kr Altid Se nu

Plot

Susannah Cahalan har netop afsluttet sine universitetsstudier og lever drømmelivet i New York. Hun er en lovende journalist på New York Post og forelsket i musikeren Stephen. Hennes chef giver hende en stor opgave, som kan sætte fart i hendes karriere, og livet kunne ikke være bedre. Men så begynder det at gå galt.

Brain on Fire

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel Brain on Fire
Instruktør Gerard Barrett
Udgivelsesår 2016
Tags biografi(biography)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere