Underworld

Er en Action, Fantasy, Thriller film instrueret af Len Wiseman med skuespillerne Michael Todd Schneider, Mike Mukatis, Atilla Pinke, Brian Steele fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den unge medicinstuderende, Michael Corvin, bliver pludselig vidne til et opgør, der i første omgang ser ud til at være mellem to organiserede bander. Hvad Michael ikke ved er, at han har set en kamp mellem to underjordiske grupper, som ingen dødelige kender til. Den ene gruppe, "Death Dealers", er vampyrer, der kæmper mod varulvene, "Lycans". En af de ledende vampyrer er den smukke, Selene, der får nys om, at varulvene planlægger at fange det menneske, der var vidne til kampen.

Underworld

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Thriller
Originaltitel Underworld
Instruktør Len Wiseman
Udgivelsesår 2003
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), varulv(werewolf), Shootout, bid(bite), Subway, fjendtlighed(hostility), Budapest, efterkommer(descendant), stump(blunt)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film