The Importance of Being Earnest

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Oliver Parker med skuespillerne Charles Kay, Patrick Godfrey, Rupert Everett, Judi Dench fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Jack Worthing har en hemmelighed: Udadtil lever han et stille og respektabelt liv på landet, hvor han er værge for den helt utroligt kønne, Cecily Cardew. Jack tager en tur til London og udgiver sig for at være en bror til sig selv, nemlig Ernest Worthing. I London lever han som Ernest det vilde liv ? og er ofte i selskab med sin gode ven Algy Moncrieff. Jack har dog besluttet sig for at fri til Algys kusine, Gwendolen. For overhovedet at have en chance for at blive gift med Gwendolen må Jack hurtigst muligt skaffe sig af med Ernest. Derfor tager han tilbage til sit landsted og annoncerer sin bror Ernests død. Desværre er Algy i mellemtiden taget samme sted hen. Han har mødt den skønne Cecily og har præsenteret sig som Ernest Worthing. Cecily har længe drømt om Jacks spændende og ukendte bror, så da han dukker op ? i skikkelse af Algy ? forelsker hun sig på stedet og siger ja til at gifte sig med ham. Som om forvirringen ikke var total, venter en overraskelse, der vil påvirke dem alle.

The Importance of Being Earnest

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel The Importance of Being Earnest
Instruktør Oliver Parker
Udgivelsesår 2002
Tags nye Kærlighed(new love), land hus(country house), land ejendom(country estate), falsk identitet(false identity), beguilement, pårørende(relatives), victorianske England(victorian england), fornøjelse(pleasure)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film