fuchsia - den lille heks

Er en Familie , Fantasy film instrueret af Johan Nijenhuis med skuespillerne Marcel Hensema, Kara Borus, Laurids Andersen, Porgy Franssen fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 5 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
5 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Quark, som den gamle troldmand hedder, går tur i hekseskoven og opdager pludselig et æg. Hans overraskelse er ganske stor, da den lille heks Fuchsia kommer ud af ægget. Fuchsia bruger mest sine magiske evner på at skabe ballade, så Quark sender hende på hekseskole, så hun kan få lidt opdragelse i, hvordan en rigtig heks opfører sig. Dybt inde i skoven støder Fuchsia på drengen Tommy, og de bliver hurtigt venner. Det er dog ikke helt uden problemer, for hekse og mennesker må ikke tale sammen, så de er nødt til at holde venskabet hemmeligt. Begge får dog snart brug for hinandens hjælp til at stoppe Tommys onkel, der vil jævne hekseskoven med jorden for at bygge en motorvej.

fuchsia - den lille heks

Detaljer

Genre Familie , Fantasy
Originaltitel fuchsia - den lille heks
Instruktør Johan Nijenhuis
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere