Barbie på eventyr i rummet

Er en Animation film instrueret af Andrew Tan med skuespillerne Michael Chandler, Sarah Anne Williams, Kimberly Woods, Erica Lindbeck fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
119 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Barbie og hendes trofaste makker Pupcorn flyver rundt på et hoverboard og har det sjovt på vilde eventyr på en smuk afsidesliggende planet. En dag begynder de glimtende stjerner i galaksen pludseligt at falme og danse langsommere på himlen.. Selvom Barbie er nervøs for at forlade sit hjem, rejser hun til Planet Hovedstad for at komme med i et særligt redningsteam på deres mission for at redde stjernerne. Der møder hun galaksens mester i hoverboard Sal-lee og et team af talentfulde nye venner. Barbie finder hurtigt ud af, at hun ved at lytte til sit hjerte og få hjælp af sine venner måske kan være den leder, hele universet har ventet på!

Barbie på eventyr i rummet

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Barbie: Star Light Adventure
Instruktør Andrew Tan, Michael Goguen
Udgivelsesår 2016
Tags Barbie
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film