Just Married

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Shawn Levy med skuespillerne Valeria Andrews, David Moscow, Alex Thomas, Thad Luckinbill fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Tom arbejder som trafikreportervikar på en natradio og er fanatisk sportsfan. Sarah er ud af en stenrig og snobbet familie. Selv om hendes far og søster gør alt for at få hende til at droppe ham, bliver de gift og tager på bryllupsrejse til Italien, men alt går galt. Da de vender hjem, er det hele slut … eller er det nu også det?

Just Married

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Just Married
Instruktør Shawn Levy
Udgivelsesår 2003
Tags Castle, politiet(police), fængsel(prison), ægteskab(marriage), bryllupsrejse(honeymoon), ferie(vacation), brand(fire), Frankrig(france), Europa(europe), Venedig(venice), gift par(married couple), bare gift(just married), tygge Gum(chewing gum)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film