The Little Mermaid

Er en Animation film instrueret af John Musker med skuespillerne Edie McClurg, Rene Auberjonois, Samuel E. Wright, Pat Carroll fra 1989

Sammenlign priser

Køb
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Dyk ned i havet med Den Lille Havfrue og oplev Disneys fantastiske undervandseventyr, baseret på H. C. Andersens tidløse fortælling.Den sprudlende og glade havfrue Ariel, lever i havet med sin far Kong Triton, sine søstre, sine venner, fisken Tumle og den reggae syngende krabbe Sebastian. De bor i et paradis, men Ariel kan ikke lade være med at fantasere om, hvordan det må være at leve på land. Efter hun en dag redder en flot prins fra at drukne, bliver hendes ønske endnu stærkere. I al hemmelighed kontakter hun den eneste, der kan hjælpe hende: havheksen Ursula. Med hendes hjælp kan Ariel få ben og opleve det spændende liv på land. Men Ariels drøm forvandles hurtigt til et mareridt, og i et kapløb med tiden, skal Ariel vinde både prinsens kærlighed og samtidig redde sin fars kongerige!

The Little Mermaid

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel The Little Mermaid
Instruktør John Musker, Ron Clements
Udgivelsesår 1989
Tags Prins(prince), prinsesse(princess), datter(daughter), Kongerige(kingdom), havet(sea), animation, stave(spell), Havfrue(mermaid), fyrværkeri(fireworks), True Kærlighed(true love), røverkøb(bargain)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere