Compulsion

Er en Fantasy, Gyser, Thriller film instrueret af Craig Goodwill med skuespillerne Jan Bijvoet, Analeigh Tipton, Nina Seničar, Nina Seničar fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

Compulsion Det er bare et spil. Hvad er du bange for? Efter et skænderi med hendes kæreste, går den vellykkede forfatter Sadie Glass på en bogturné til Europa. I Italien møder hun en tidligere kæreste og hans mystiske ven, og hun bliver tilbudt at ledsage i en fest på et eksklusivt slot. Men festens vært viser sig at være en kult, hvis ritualer omfatter sex, hemmeligheder og mord, og derefter sidder Sadie fast i en erotisk verden fyldt med rædsel og fascination. Analeigh Tipton (Crazy Stupid Love) spiller hovedrollen i denne erotiske thriller, der er optaget på de mest fantastiske steder, som Italien kan tilbyde. En nødvendighed for dem der elsker spændende thrillere med erotisk mystik.

Compulsion

Detaljer

Genre Fantasy, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel Compulsion
Instruktør Craig Goodwill
Udgivelsesår 2018
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere