mænd er utrolige

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Tony Goldwyn med skuespillerne Catherine Dent, Laura Regan, Ellen Barkin, Marisa Tomei fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Jane er en ung kvinde, som søger efter den eneste ene, på de mest vanvittige steder. Jane er talentspejder for et talkshow. Hendes noget ustabile kærlighedsliv får hende til indgående at granske hannernes sære parringsritualer. Det fører til de mest forrykte forviklinger, da hun opsøger en anset samlivsguru – og ender midt imellem de lækre stege Hugh Jackman og Greg Kinnear.

mænd er utrolige

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel mænd er utrolige
Instruktør Tony Goldwyn
Udgivelsesår 2001
Tags mand mellem to kvinder(man between two women), mand-kvinde relation(man-woman relation), samlever(cohabitant), tv Vis(tv show), feminisme(feminism)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film