Lorax - skovens beskytter

Er en Animation film instrueret af Kyle Balda med skuespillerne Marie Søderberg, Willow Smith, Michael Beattie, Danny DeVito fra 2012

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Thneedville er ren og pæn og har alt, hvad man kan ønske sig. Så længe man ikke ønsker sig frisk luft eller fri natur. Men frisk luft kan man købe på flaske, og fri natur er der ingen, der drømmer om… undtagen Audrey. Fordi Ted er forelsket i Audrey drager han ud for at finde et ægte levende træ, så han måske kan vinde sig et kys. Ted forlader Thneedvilles trygge, rene rammer og begiver sig ud i det mærkelige tusmørkeland uden for bygrænsen – golde, afskovede skråninger, hvor den eneste beboer i et faldefærdigt hus er Onceler. Men inden Onceler vil fortælle, hvordan træerne kan komme tilbage, må Ted høre mange mærkelige historier, blandt andre en om Lorax, skovens beskytter, et vrissent men dog alligevel charmerende væsen, som kæmper for at beskytte sin omverden.

Lorax - skovens beskytter

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel The Lorax
Instruktør Kyle Balda, Chris Renaud
Udgivelsesår 2012
Tags træ(tree), baseret på en børns bog(based on a children's book), walled City, genplantning af skove(reforestation), træ skæring(tree cutting)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere