tre piger fra jylland

Er en Romantik, Komedie, Diverse film instrueret af Annelise Reenberg med skuespillerne William Rosenberg, Keld Markuslund, Svend Methling, Inger Lassen fra 1957

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Fra en middelstor dansk købstad postes tre breve stilet til tre unge piger i Jylland. En præstedatter i Skanderborg, en lægedatter i Århus og en kroejerdatter nær Varde modtager et brev med samme indhold: Pak din kuffert til en måneds ophold. Anvend medfølgende første klasses togbillet til Maribo. Her vil en bil afhente dig. Husk at medbring dette brev. Alle tre piger tager afsted og filmen handler om, hvad der sker den følgende måned, der bliver et forrygende vendepunkt i pigernes liv.

tre piger fra jylland

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Diverse
Originaltitel tre piger fra jylland
Instruktør Annelise Reenberg
Udgivelsesår 1957
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere