en verdensomsejling under havet

Er en Action, Familie , Drama film instrueret af Richard Fleischer med skuespillerne Ted de Corsia, Ron Nyman, Robert J. Wilke, Gloria Pall fra 1954

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

I sidste halvdel af 1800-tallet lever sømændene en risikofyldt tilværelse. Mange fartøjer forsvinder, og historier om en gigantisk narhval, der uden nåde angriber og sænker skibene, begynder at florere. En professor sætter sig for at løse mysteriet om uhyret, og sammen med en frygtløs hvalfanger drager han til søs.

en verdensomsejling under havet

Detaljer

Genre Action, Familie , Drama, Eventyr
Originaltitel en verdensomsejling under havet
Instruktør Richard Fleischer
Udgivelsesår 1954
Tags Atlantis, skib(ship), krig(war), Ocean, Jules Verne, krig skib(war ship), Scuba dykning(scuba diving), dykning(diving), Scuba, Kaptajn(captain), ubåd(submarine), dyb havet(deep sea), Kaptajn Nemo(captain nemo), undervands(underwater), harpun(harpoon), dykning passer til(diving suit), Giant blæksprutte(giant squid)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film