tvilling

Er en Romantik, Diverse, Drama film instrueret af Hans Fabian Wullenweber med skuespillerne André Babikian, Christiane Bjørg Nielsen, Asger Reher, Lene Tiemroth fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu

Plot

Lars lever et liv uden de store armsving. Han passer sin invalide mor og sit arbejde på den lokale tankstation. Han er hemmeligt forelsket i pigen Julie, som bor i hans opgang og som gerne slår et smut forbi tanken, når der er et eller andet, hun mangler. En dag besvimer Julie for fødderne af Lars. Da hun vågner, forveksler hun Lars med sin afdøde kæreste Søren, og Lars står nu over for valget, om han vil guide hende tilbage til virkeligheden eller holde hende fast i troen på, at hán er hendes kæreste. Han vælger det sidste, og sammen glider de hurtigt ind i deres egen lukkede verden. En reflekterende film om kærlighed og identitetsskabelse, der gennemspiller sit tema på mange planer.

tvilling

Detaljer

Genre Romantik, Diverse, Drama
Originaltitel tvilling
Instruktør Hans Fabian Wullenweber
Udgivelsesår 2003
Tags Romance, drama
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film