pavilion of women

Er en Romantik, Krig, Drama film instrueret af Ho Yim med skuespillerne Willem Dafoe, Yan Luo, Yi Ding, John Cho fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

1938. Madam Wu er netop fyldt 40 år og er blevet træt af sin mands tyranni. Nu da hendes børn er blevet voksne, længes hun efter at tilegne sig mere lærdom - så, i et direkte brud med traditionen, sørger hun for, at en ung bondepige kommer til huset og bliver Lord Wus konkubine. Madam Wu nyder sin nyfundne frihed og begynder at modtage undervisning sammen med sin søn. Dette fører til mødet med den sympatiske amerikanske missionær, Broder Andre, der lærer hende engelsk. Hun opdager snart, at hun er ved at forelske sig i den menneskekærlige fremmede, samtidig med at begivenhederne omkring hende både kaster hendes hjem og hele Kina ud i kaos.

pavilion of women

Detaljer

Genre Romantik, Krig, Drama
Originaltitel pavilion of women
Instruktør Ho Yim, Yim Ho
Udgivelsesår 2001
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere