Just My Luck

Er en Romantik, Fantasy, Komedie film instrueret af Donald Petrie med skuespillerne Carlos Ponce, Samaire Armstrong, Hannah Tointon, Harry Judd fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Ashley Albright (Lindsay Lohan) er den heldigste kvinde i verden. Alle de gode ting i livet er tilsyneladende kommet til hende helt af sig selv. Når Ashley køber et skrabelod, stryger hun hver gang den store gevinst, og når det øser ned i verdens travleste by, New York, finder hun altid en ledig taxi. Alt går strygende for Ashley, og nu er det lykkedes hende at score endnu en vigtig fjer i hatten: planlægningen af et maskebal for pladeproducenten Damon Phillips. Jake (Chris Pine), derimod, suger uheld og ulykker til sig. Hans arbejde består hovedsageligt i at rense toiletterne i et bowlingcenter, men dette berører ikke Jake, som stadig drømmer om bedre tider. Han satser stort på at skaffe et britisk rockband, McFly, det store gennembrud. Så hvis Jake kan holde sine mange uheld fra døren bare en enkelt aften, vil det måske lykkes ham at snige sig med til maskeballet og stikke McFlys cd i hånden på Damon Phillips.

Just My Luck

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel Just My Luck
Instruktør Donald Petrie
Udgivelsesår 2006
Tags Kys(kiss), Jinx, Dårlig held og lykke(bad luck), alkohol misbrug(alcohol abuse), romantisk komedie(romantic comedy), fest(celebration), misundelse(envy), held og lykke(luck), mystisk fremmed(mysterious stranger), maskerade(masquerade)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film