Grusomme mig 2

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Chris Renaud med skuespillerne Alec Medlock, Steve Coogan, Elsie Kate Fisher, Ava Acres fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
- Engelsk
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Den tidligere superskurk Gru, hans bedårende piger og de uforudsigelige, morsomme minions vender tilbage sammen med en række helt nye, sjove karakterer. Den altid foretagsomme Gru har lagt sit liv som forbryder bag sig for at opfostre Margo, Edith og Agnes, og det giver Gru, Dr. Nefario og de gule minions en masse fritid.

Grusomme mig 2

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation
Originaltitel Despicable Me 2
Instruktør Chris Renaud, Pierre Coffin
Udgivelsesår 2013
Tags faldende i Kærlighed(falling in love), duringcreditsstinger, 3D, far datter forholdet(father daughter relationship), hemmelighed agent(secret agent), Bageri(bakery), første dato(first date), håndlangere(minions), gru, KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film