all roads lead to rome

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Ella Lemhagen med skuespillerne Sarah Jessica Parker, Nadir Caselli, Shel Shapiro, Raoul Bova fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

Nyskilte Maggie, der bor i New York og holder skrivekurser på college, beslutter spontant at hende og hendes datter Summer skal en tur til Italien, hvor Maggie tilfældigt møder den flotte og energiske Luca, som hun 20 år tidligere har haft en affære med. Han er nu ungkarl og bor hos sin 80-årige mor Carmen - en snu kvinde, som mod sønnens vilje vil rejse til Rom, hvor hendes store kærlighed Marcelino venter. Summer er udtrykkeligt utilfreds og vil rejse hjem, fordi hun vil hjælpe kæresten Tyler ud af fængslet. Maggie beslutter sig for i hemmelighed at skille sig af med datterens mobil, men Summer opdager det og bliver rasende. Mens Maggie og Luca har en intim stund i hans værksted, stjæler Summer og Carmen Lucas bil og kører mod Rom. Maggie og Luca følger efter, hvilket resulterer i en vild køretur gennem Italiens smukke landskaber, samt tid for de to umage par til at lære hinanden bedre at kende.

all roads lead to rome

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel all roads lead to rome
Instruktør Ella Lemhagen
Udgivelsesår 2015
Tags kvinde direktør(woman director), Road, Rom(rome), bryllup(wedding), dysfunktionelle familie(dysfunctional family)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere