Skønheden og Udyret: Den Fortryllede Jul

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Andrew Knight med skuespillerne Angela Lansbury, Haley Joel Osment, Bernadette Peters, Tim Curry fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

Det er dagen før juleaften, og den smukke Belle er ved at planlægge en rigtig hyggelig jul sammen med det fortryllede personale på Udyrets slot. Men Udyret virker ikke specielt interesseret i at holde jul. Han villle allerhelst undvære julen helt! En herlig og romantisk jul kan bryde slottets fortryllelse, så Belle og hendes venner, Kloksworth, Lymiere, Mrs. Potts og Chip vil gøre alt for at julepynte slottet! Med vennernes hjælp bliver det måske alligevel en fortryllet jul? Tag med tilbage til det magiske slot og se den sjove og spændende fortsættelse af Disneys klassiker Skønheden og Udyret i The Enchanted Christmas!

Skønheden og Udyret: Den Fortryllede Jul

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation
Originaltitel Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas
Instruktør Andrew Knight
Udgivelsesår 1997
Tags jul(christmas), fe fortælling(fairy tale), Beast, skønhed og den Beast(beauty and the beast)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film