Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta!

Er en Familie , Komedie film instrueret af Lev L. Spiro med skuespillerne Sebastian Roché, Madison Pettis, Ernie Hudson, Jake Busey fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
99 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu
129 kr Altid Se nu

Plot

Kom med når Papi og hans to- og firbenede venner checker ind på et fint hotel i Beverly Hills, med luksus hunde-spa og alting. Men der opstår problemer i hvalpeparadis når Rosa, den yngste i kuldet, føler sig endnu mindre og mere ubetydelig end nogensinde. Nu skal Papi hjælpe Rosa med at opdage – og glæde sig over – sin indre styrke, der viser sig at være meget større end hun anede. Hele familien vil more sig sammen med vovserne i denne komedie, der er varm, humoristisk og eventyrlig!

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta!

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Beverly Hills Chihuahua 3 - Viva La Fiesta!
Instruktør Lev L. Spiro
Udgivelsesår 2012
Tags cachorros, familia(família)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere