Two Night Stand

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Max Nichols med skuespillerne Brian Petsos, Josh Salatin, Analeigh Tipton, Jessica Szohr fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Engang imellem har man bare brug for et one night stand. Og ligeså tit har man brug for at komme meget hurtigt ud af døren bagefter! Men hvad nu, hvis en kæmpe snestorm havde blokeret alle flugtveje og gjort the walk of shame umulig? For de vidt forskellige Alec og Megan er det uforpligtende one night stand nu blevet til noget helt andet.

Two Night Stand

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel 2 Night Stand
Instruktør Max Nichols
Udgivelsesår 2014
Tags Køn(sex), forholdet(relationship), jul(christmas), nye York City(new york city), Manhattan nye York City(manhattan new york city), one-night stå(one-night stand), nye års Eve(new year's eve), sne Storm(snow storm), online dating, overfyldte Toilet(overflowing toilet)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film