Johan Falk 11: Barninfiltratören

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Richard Holm med skuespillerne Joel Kinnaman, Mikael Tornving, Anastasios Soulis, Jens Hultén fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

En ung bande som har specialiseret sig i at røve de vagter i butikscentre, der transporterer butikkernes omsætning, hærger Göteborg. Politiet kalde banden for Nøgenrøverne, da de tvinger vagterne til at klæde sig af før de forsvinder med værdisagerne. Et røveri går galt, da en uskyldig forbipasserende dræbes samtidig med at farveampullerne i en af pengetaskerne udløses.

Johan Falk 11: Barninfiltratören

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Johan Falk: Barninfiltratören
Instruktør Richard Holm
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere