tornerose

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Takashi Masunaga med skuespillerne Kathleen Barry, Chera Bailey, Lillian Carlson, Nathan Aswell fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Den nyfødte prinsesse var fantastisk smuk. Kongeparret indbød mange til en stor fest. Men kun 12 af de 13 kloge feer var inviteret med. Nr. 13 kom for at hævne sig: Når prinsessen bliver 15, stikker hun sig på en ten - og så dør hun! Men den 12. fe sagde: Nej, hun dør ikke, hun falder i søvn og sover i 100 år! Nu gav kongen ordre til, at alle spinderokker i landet skulle brændes! På sin 15 års fødselsdag var prinsessen oppe i tårnværelset, hvor hun stak sig på en ten - og faldt i søvn..... alle på slottet faldt i søvn, og der voksede en kæmpe tjørnehæk op!

tornerose

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation
Originaltitel tornerose
Instruktør Takashi Masunaga, Toshiyuki Hiruma
Udgivelsesår 1995
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere