Paprika

Er en Animation, Drama film instrueret af Satoshi Kon med skuespillerne Rikako Aikawa, Megumi Hayashibara, Katsunosuke Hori, Mitsuo Iwata fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Når en maskine, der gør det muligt for terapeuter til at indtaste deres patienters drømme bliver stjålet, bryder helvede løs. Kun en ung kvindelig terapeut kan stoppe det: Paprika.

Paprika

Detaljer

Genre Animation, Drama
Originaltitel パプリカ
Instruktør Satoshi Kon
Udgivelsesår 2006
Tags psykoanalyse(psychoanalysis), forskning(research), drøm(dream), gal videnskabsmand(mad scientist), animation, parallel universet(parallel universe), Japan, drøm Pige(dream girl), drøm verden(dream world), procession
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere