En Grimm Historie

Er en Fantasy, Animation film instrueret af Greg Tiernan med skuespillerne George Carlin, Wallace Shawn, Lisa Kaplan, John Di Maggio fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

EN GRIMM HISTORIE er et komisk og underholdende miskmask af det bedste fra Grimms eventyr. Askepot, Tornerose, Snehvide og alle de andre blandes på uhøjtidelig og hyleskæg manér, og der er grinegaranti for børn i alle aldre. I Eventyrland er alt fryd og gammen. Lige indtil den dag Den Vise Troldmand går på ferie og lader sine to uduelige assistenter, Munk og Mambo, overtage styringen af den magiske vægt, der holder det gode og onde i balance. Askepots onde stedmoder, Frieda, er ikke sen til at udnytte, at Eventyrland er dårligt bevogtet. Hun sætter en storstilet plan i værk: hun vil erobre tronen i Eventyrland, bringe vægten ud af balance, lade de onde vinde og ændre alle eventyrs lykkelige slutninger til ulykkelige. Nu er det op til Askepot, Ella og hendes venner at forhindre stedmoderen i at vende op og ned på eventyrene, som vi kender dem.

En Grimm Historie

Detaljer

Genre Fantasy, Animation
Originaltitel Happily N'Ever After
Instruktør Greg Tiernan, Yvette Kaplan, Paul Bolger
Udgivelsesår 2006
Tags kvinde direktør(woman director), Prins(prince), Askepot(cinderella), Trylleri(wizardry), trin mor(step mother), fe fortælling(fairy tale), dværge(dwarves), Wolf, Dårlig svigermor(bad mother-in-law), lille rød ridning Hood(little red riding hood), Rapunzel, sovende skønhed(sleeping beauty), Rumpelstilzchen, God og Dårlig(good and bad), praktikant(intern)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film