Vamps

Er en Romantik, Komedie, Gyser film instrueret af Amy Heckerling med skuespillerne dan stevens, Wallace Shawn, Amir Arison, Krysten Ritter fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Goody (Alicia Silverstone) og Stacy (Krysten Ritter) elsker nattelivet, clubbing, tilslutte, og altid på udkig efter det næste gys, alt imens holder en stor hemmelighed - de tilfældigvis er moderne vampyrer. Men selv med en levetid på dating erfaring bag sig, duoen indser de stadig har meget at lære om kærlighed, når Stacy uventet falder for søn af en vampyr jæger, og Goody løber ind i manden i hendes drømme fra årtier tidligere. Med deres skæbner på spil, er pigerne står over for et vanskeligt valg: at opgive deres evige ungdom for en chance på kærlighed, eller fortsætte med at leve deres ukomplicerede fabelagtigt single liv for evigt. Vamps er skrevet og instrueret af Amy Heckerling og også en all-star biroller, herunder Sigourney Weaver, Richard Lewis, Dan Stevens, Justin Kirk, Wallace Shawn, Marilu Henner, og Kristen Johnston.

Vamps

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Gyser
Originaltitel Vamps
Instruktør Amy Heckerling
Udgivelsesår 2011
Tags Kærlighed(love), kvinde direktør(woman director), vampyr(vampire)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film