Snehvide og de syv små Dværge

Er en Fantasy, Animation film instrueret af David Hand med skuespillerne Stuart Buchanan, Roy Atwell, Moroni Olsen, Eddie Collins fra 1937

Sammenlign priser

Abonnement
Køb
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
149 kr Altid Se nu
- Engelsk
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Ingen anden tegnet langfilm har fængslet så mange generationer og mennesker, som Disneys Snehvide og de syv små dværge. Måske har det noget at gøre med det gribende eventyr om uskyldighed, misundelse, grådighed og kampen mellem det gode og det onde. Måske har det noget at gøre med at Walt Disney satsede alt hvad han ejede, for at virkeliggøre sin drøm om verdens første tegnede langfilm. Baseret på brødrene Grimms eventyr Kinder- und Hausmärchen (1812-15). Første tegnede langfilm nogensinde og den første egentlige spillefilm helt i farver. Walt Disney vandt en speciel Oscar for Snehvide, som bestod af én stor statuette og syv små.

Snehvide og de syv små Dværge

Detaljer

Genre Fantasy, Animation
Originaltitel Snow White and the Seven Dwarfs
Instruktør David Hand
Udgivelsesår 1937
Tags døende og død(dying and death), prinsesse(princess), gift(poison), bunny, dronning(queen), heks(witch), sorg(sadness), animation, at blive en voksen(becoming an adult), forsøgt mord(attempted murder), egern(squirrel), udseende(appearance), Apple
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere