The Hurricane Heist

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Rob Cohen med skuespillerne Keith D. Evans, Maggie Grace, Ed Birch, Melissa Bolona fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Der er et uvejr på vej. Meteorologen Will er tilbage i sin hjemby Gulfport, Alabama, netop som et ildevarslende stormvejr melder sin ankomst. Byen er evakueret, kun Wills stædige bror Breeze nægter at forlade stedet. Imens er ATF-agenten Casey og hendes team på vej med en kortege af lastbiler fulde af pengesedler, der skal destrueres. Hvad ingen af dem ved er, at en gruppe udspekulerede røvere har ventet på netop dette sammenfald af uvejr og pengetransport. De planlægger at røve kontanterne, inden de bliver ødelagt, og så stikke af med stormen som dække.

The Hurricane Heist

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel The Hurricane Heist
Instruktør Rob Cohen
Udgivelsesår 2018
Tags Heist, orkanen(hurricane), katastrofe film(disaster movie), meteorolog(meteorologist), Treasury afdeling(treasury department)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere