Cougar Hunting

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Robin Blazak med skuespillerne Allie Gonino, Robin Blazak, Matt Prokop, Jareb Dauplaise fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Tre kammerater i 20'erne er desperate: deres kærlighedsliv er ikke-eksisterende, og kvinderne hænger ikke just på træerne! En dag får de dog den lyse ide at drage til det skønne skisportssted Aspen. Her vil de tage del i den nyeste trend: At date ældre kvinder, der tænder på yngre mænd. På den måde kan de både få ukompliceret sex og en gratis ferie... Men nu går det som bekendt ikke altid som planlagt, og de unge mænds planlagte Cougar Hunt udvikler sig til en serie af hæsblæsende og pinagtige episoder i selskab med Aspens smukke, rige og udspekulerede kvinder.

Cougar Hunting

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Cougar Hunting
Instruktør Robin Blazak
Udgivelsesår 2011
Tags dyr i titel(animal in title), Cougar, MILF
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film