Skønheden og Udyret

Er en Romantik, Familie , Fantasy film instrueret af Bill Condon med skuespillerne Stephanie Elstob, Haydn Gwynne, Cj Field, Cassie Clare fra 2017

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
169 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
- Engelsk
169 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

En hovmodig prins forvandles til et uhyre og hans tjenere til talende møbler og husgeråd. Forbandelsen kan dog brydes, hvis han lærer at elske en kvinde - som elsker ham tilbage! Det er ikke nemt at finde en date, når man aldrig forlader sit skumle slot. Men da uhyret tager en opfinder til fange, tilbyder hans datter, Belle, at indtage sin fars plads. Og Belle skuer heldigvis ikke udyret på pelsen.

Skønheden og Udyret

Detaljer

Genre Romantik, Familie , Fantasy
Originaltitel Beauty and the Beast
Instruktør Bill Condon
Udgivelsesår 2017
Tags Castle, musikalske(musical), 3D, forbandelse(curse), Magic, væsen(creature), afholdt fangenskab(held captive), Frankrig(france), fe fortælling(fairy tale), gotisk(gothic), Beast, 18 århundrede(18th century), antropomorfiseringen(anthropomorphism)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere