Social Animals

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Theresa Bennett med skuespillerne Carly Chaikin, Fortune Feimster, Aya Cash, Samira Wiley fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
189 kr Altid Se nu

Plot

Zoe Crandles liv går ikke ligefrem, som hun havde planlagt. Hendes venner er gift med børn og hendes potentielle bejlere og mangel på penge har bragt hendes kærlighedsliv og forretning til et nyt lavpunkt. Så møder Zoe Paul, en ligeledes elskelig taber, og parret har en øjeblikkelig forbindelse. Der er kun et problem, Paul er gift med Jane. Med hjælp fra sin bedste veninde Claire udformer Zoe en plan for at redde hendes forretning og kærlighedsliv. En ærlig, oprigtig komedie om moderne forhold. Blandt Social Animals medvirkende er Noël Wells, Josh Radnor, Aya Cash, Carly Chaikin, Fortune Feimster og Samira Wiley.

Social Animals

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Social Animals
Instruktør Theresa Bennett
Udgivelsesår 2018
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere