Sørøverne på Krageøen

Er en Familie film instrueret af Olle Hellbom med skuespillerne Manne Grünberger, Bengt Eklund, Kristina Jämtmark, Kajsa Dandenell fra 1966

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
- Dansk
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Onkel Melker har arrangeret en legedag for børnene. De laver et rigtigt sørøvertog med diamantjagt og det hele. Børnene og den store Sankt Bernhards hund Bådsmand har en alle tiders dag. Men der sker selvfølgelig uheld undervejs, og dem som ikke sker af sig selv, dem skal troldungen Skralle nok sørge for...

Sørøverne på Krageøen

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Tjorven och Mysak
Instruktør Olle Hellbom
Udgivelsesår 1966
Tags Astrid Lindgren
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film