Dødens Gab

Er en Thriller, Drama film instrueret af Steven Spielberg med skuespillerne Denise Cheshire, Peter Benchley, Craig Kingsbury, Rex Trailer fra 1975

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
29 kr. for Altid
99 kr. for Altid
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
29 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
189 kr Altid Se nu

Plot

Sommeren er varm og Amity Island tiltrækker mange badeturister, men strandene må lukkes efter en række dødelige hajangreb. Marinebiologen Hooper mistænker, at kæmpehvidhajen står bag angrebene, og snart tager han til havs sammen med fiskeren Quint og sheriffen Brody for at fange udyret. Tidløs skrækthriller, som er blevet hyldet af kritikere og publikum, instrueret af Steven Spielberg ("Jurassic Park" og Schindlers liste"). I rollerne som de tre modige hajjægere ses Roy Schneider ("All That Jazz"), Robert Shaw ("James Bond: From Russia with Love") og Richard Dreyfuss ("Nærkontakt af tredje grad").

Dødens Gab

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Jaws
Instruktør Steven Spielberg
Udgivelsesår 1975
Tags døende og død(dying and death), dyr horror(animal horror), haj(shark), forlis(shipwreck), politiet Chief(police chief), fiskeri(fishing), Atlantic Ocean, badning(bathing), færge båd(ferry boat), Dolly Zoom, Enestående hvid haj(great white shark)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film