The Boy Downstairs

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Sophie Brooks med skuespillerne Deirdre O'Connell, Zosia Mamet, Diana Irvine, Arliss Howard fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Diana (Zosia Mamet) flytter tilbage til New York efter nogle år i London og tror, hun har fundet den perfekte Brooklyn-lejlighed for at kunne begynde på en frisk. Men den første nat i hendes nye hjem finder hun ud af, at hendes ekskæreste (Matthew Shear) bor i lejligheden neden under hende. Efter at de tilfældigt og akavet møder hinanden, gør Diana det klart, at hun ønsker et seriøst venskab, men som historien skrider frem, og der rippes op i gamle sår, er hun tvunget til at konfrontere sine sande følelser…

The Boy Downstairs

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel The Boy Downstairs
Instruktør Sophie Brooks
Udgivelsesår 2018
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere