jack frost

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Troy Miller med skuespillerne Will Rothhaar, Joseph Cross, Michael Keaton, Googy Gress fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Jack Frost er elsket af sin kone og sønnen Charlie, men karrieren tager alt hans tid. Så en dag beslutter Jack sig for at droppe jobbet for at tage hjem til familien. Men hans bil forulykker, og han dør. Det bliver en hård tid for sønnen. Han spiller på harmonika, og ønsker, at faderen kan høre ham spille, sådan som han lovede ham. Pludselig sker miraklet, Jack vender tilbage som snemand.

jack frost

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel jack frost [1998]
Instruktør Troy Miller
Udgivelsesår 1998
Tags ferie(holiday), jul part(christmas party), tab af elsker(loss of lover), tab af far(loss of father), tab(loss), snemand(snowman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film