perfect guy

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Eric Styles med skuespillerne Mia Kirshner, Vivienne Moore, Tom Ellis, Aimee Richardson fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Beskrivelse: 33-årige Georgina skal være gravid - næsten for enhver pris. Hun har opdaget, at kvinder i hendes famlie tidligt får menopause. Nu har hun 4 dage til sin sidste ægløsning og til at finde den ideelle far til sit barn. Georgina får hjælp af sine venner - hun er desperat i et kapløb mod det tikkende biologiske ur. Intet forbliver uprøvet - spermdonorer på Internettet, natklubbesøg for at finde den perfekte partner, selv muskuløse bygningsarbejdere opsøges i jagten på "det perfekte skud". En perlende romantisk komedie.

perfect guy

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel perfect guy
Instruktør Eric Styles
Udgivelsesår 2008
Tags indie, uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film