prinsesse lillefe 2

Er en Familie , Animation film instrueret af Alan Simpson med skuespillerne Julia Haacke, Josefine Ellefsen, Karoline Munksnæs, Annevig Schelde Ebbe fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Prinsesse Lillefe styrer sit fortryllede rige med magisk hånd. Sammen med sin bedste ven, grisen Pupsi, flyver hun over det smukke land og efterlader sig skyer af lyserøde sommerfugle og glitterende stjerner. Men en dag opdager Lillefe, at ikke alle landets indbyggere er lykkelige. De klager over kampen imellem de tre elvere Stål, Frosti og Tot, og faktisk også over den lavtflyvende Pupsi, som har for vane at støde ind i markedsboder og hønsehuse. Hvis ikke tingene forandres, truer Alferne og Søfruerne med at rejse væk. Sammen med sine venner må Lillefe finde på noget, som kan få alle til at blive venner og trives igen.

prinsesse lillefe 2

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel prinsesse lillefe 2
Instruktør Alan Simpson, Ansgar Niebuhr, Zhi-Jian Xu
Udgivelsesår 2009
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere