Kæledyrenes hemmelige liv

Er en Animation film instrueret af Chris Renaud med skuespillerne Dieter Hallervorden, Tyler Werrin, Albert Brooks, Bob Bergen fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 38 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
119 kr. for Altid
159 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
38 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
119 kr Altid Se nu
159 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Hunden Max lever godt med sin ejer på Manhattan i New York. En dag bliver hans verden vendt rundt, da ejeren kommer hjem med et ny hund. Pludseligt er den lille terrier ikke længere favoritten, og samtidig lægger en kanin skumle planer.

Kæledyrenes hemmelige liv

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel The Secret Life of Pets
Instruktør Chris Renaud, Yarrow Cheney
Udgivelsesår 2016
Tags hund(dog), bunny, Manhattan nye York City(manhattan new york city), kloak(sewer), dyr(animal), Terrier, antropomorfe dyr(anthropomorphic animal), Pet, lejlighed bygning(apartment building), gnaver(rodent), køter(mongrel)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere