The Miracle Season

Er en Sport, Drama film instrueret af Sean McNamara med skuespillerne Andrea Adams, David C. Woolfreit, Sean McNamara, Helen Hunt fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
159 kr Altid Se nu

Plot

Denne sande fortælling bygger på historien om high school-holdet i volleybold, som efter at have mistet deres træner på tragisk vis fortsætter med at bruge deres ven som ledestjerne, får vendt skuden og overrasker hver en modstander, de møder.

The Miracle Season

Detaljer

Genre Sport, Drama
Originaltitel The Miracle Season
Instruktør Sean McNamara
Udgivelsesår 2018
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere