Halløj i himmelsengen

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Erik Balling med skuespillerne Malene Schwartz, Joan Gamst, Helle Hertz, Gunnar Lauring fra 1965

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu

Plot

Begyndelsen af det 20. århundrede. Hovedpersonen er den unge, charmerende greve Pierre de Sauterne. Der har været adskillige konflikter mellem ham og hans adelige onkel, der på grund af en fanatisk interesse for biler kaldes Tøf-Tøf. Den myndige ældre herre har tillige en udpræget svaghed for kvindekønnet, og det irriterer ham, at nevøen langt overgår ham i så henseende. Onkel Tøf-Tøf bestemmer, at Pierre som straf skal tilbringe sommerferien i en ensomt beliggende familievilla ved Nordsøkysten, men ikke langt inde i opholdet søger to henrivende piger ly for et tordenvejr.

Halløj i himmelsengen

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Halløj i himmelsengen
Instruktør Erik Balling
Udgivelsesår 1965
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere