Røven fuld af penge 2

Er en Sport, Komedie film instrueret af Allan Arkush med skuespillerne Dina Merrill, Marsha Warfield, Jackie Mason, Robert Stack fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

En højrøstet, blæret og nyrig millionær ved navn Jack Hartounian ansøger om medlemskab af den eksklusive golfklub 'Bushwood Country Club'. Hans datter Kate har nemlig forelsket sig i en af medlemmernes søn. Men da Jacks ansøgning afvises køber han i stedet hele golfbanen, og transformerer den til en slags forlystelsespark til stor forargelse for klubbens øvrige medlemmer. Som en konsekvens af dette bliver der arrangeret en golfmatch for at løse striden en gang for alle. Snobberne lærer deres lektie undervejs, og kærligheden sejrer på trods af den noget problematiske situation.

Røven fuld af penge 2

Detaljer

Genre Sport, Komedie
Originaltitel Caddyshack II
Instruktør Allan Arkush
Udgivelsesår 1988
Tags Sport, Sport film(sports film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film