Love

Er en Romantik, Drama film instrueret af Gaspar Noé med skuespillerne Karl Glusman, Déborah Révy, Gaspar Noé, Ugo Fox fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Murphy er en amerikansk bor i Paris, der går ind i en meget seksuelt og følelsesmæssigt ladet forhold til den ustabile Electra. Uvidende om den seismiske effekt det vil have på deres forhold, de inviterer deres smukke nabo i deres seng.

Love

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Love
Instruktør Gaspar Noé
Udgivelsesår 2015
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), nøgenhed(nudity), forholdet(relationship), kæreste(girlfriend), teenagere(teenagers), Paris, graviditet(pregnancy), seksualitet(sexuality), studerende(student), kokain(cocaine), Galleri(gallery), kun Køn(unsimulated sex), eksplicit Køn(explicit sex), Melodrama, bruddet(breakup), Real Køn(real sex), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film