Magiske Ella

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Tommy O'Haver med skuespillerne Joanna Lumley, Steve Coogan, Hugh Dancy, Parminder Nagra fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Ella lever i en eventyrverden, hvor alle børn får en gave af en gudmor, den dag hvor de bliver født. Men det er en ganske særlig gave, for den indebærer et personlighedstræk, der vil være en del af dem for resten af deres liv. Ella får uheldigvis tildelt lydighed som gave, og Ella vokser op og er nødt til at sige ja og føje sig, uanset hvad folk beder hende om.

Magiske Ella

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie
Originaltitel Ella Enchanted
Instruktør Tommy O'Haver
Udgivelsesår 2004
Tags fe(fairy), Prins(prince), elvere(elves), fantasy verden(fantasy world), baseret på bog(based on book), Magic, stave(spell), fe fortælling(fairy tale), Ogre, lydighed(obedience), fe gudmor(fairy godmother), giants, alf(elf)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film