Skyline

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Colin Strause med skuespillerne Neil Hopkins, Pam Levin, J. Paul Boehmer, Tony Black fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Efter en vild fest opdager Terry, at han er en af de sidste tilbageværende personer på Jorden, og begiver sig ud for at finde ud af, hvad der er sket.

Skyline

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel Skyline
Instruktør Colin Strause, Greg Strause
Udgivelsesår 2010
Tags Los Angeles, transformation, duringcreditsstinger, Alien, lys(light), celle telefon(cell phone), tagterrasse(rooftop), lav budget(low budget), missil(missile), pejs(fireplace)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film