julefrokosten

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Finn Henriksen med skuespillerne Otto Brandenburg, Jesper Langberg, Poul Thomsen, Jan Hovgaard fra 1976

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Julefrokosten er et festritual, der raser over det ganske land hvert år. Den er en sikkerhedsventil, et rensende bad, der giver kræfter og livslyst langt ind i det nye år. "Mennesker mødes" - og maskerne falder omkring de bugnende borde, hvor direktør og arbejder drikker dus. Nærdemokrati fungerer - og grundfæstede ægteskaber vakler! De færreste julefrokoster når dog op på samme højder som den, personalet på Simonsens Bijouteri Fabrik drikker sig op i.Med en række af dansk films populæreste kræfter får den hele armen. "Pruhestene spændes for", eroterne flagrer, evige venskaber sluttes samtidig med, at under- trykte irritationer bringes til overfladen. Utrolige mængder spiritus skylles ned, og århundredets branderter præsenteres. Det er en julefilm, der er så anderledes, at man kan grine af den hele året.

julefrokosten

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel julefrokosten (1976)
Instruktør Finn Henriksen
Udgivelsesår 1976
Tags skab under tv, vindeballegade hylde(øverste hylde), foran
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere