Blindness

Er en Romantik, Kriminal, Thriller film instrueret af Fernando Meirelles med skuespillerne Don McKellar, Julianne Moore, Alice Braga, Sandra Oh fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
39 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

En mand - på vej hjem fra arbejde - rammes af uforklarlig blindhed, og hans verden lukker sig om hem i en uhyggelig hvid tåge. En efter bliver også personerne i hans omgangskreds ramt af samme foruroligende skæbne, og som smitten spreder sig, sætter også pankken og paranoiaen ind. Efter pres fra den opskræmte omverden spærrer regeringen ofrene for "the white sickness" inde - i isolation på et nedlagt, øde beliggende sindssygehospital, hvorfra al lighed med den normale verden begynder at smuldre.

Blindness

Detaljer

Genre Romantik, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel Blindness
Instruktør Fernando Meirelles
Udgivelsesår 2008
Tags kæmpe(fight), blindhed og hørehæmmede vision(blindness and impaired vision), asyl(asylum), Leder(leader), samfund(society), øje specialist(eye specialist), opstand(uprising), dommedag(doomsday), pest(plague)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film