Den fabelagtige Amélie fra Montmartre

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Jean-Pierre Jeunet med skuespillerne Fabien Béhar, Audrey Tautou, Manoush, Guillaume Viry fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
45 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
45 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Filmen udspiller sig på Montmartre i Paris, hvor vi følger Amélie, der er tjener på Café des Deux Moulins. Hun har haft en svær barndom, idet hun har været isoleret fra andre børn på grund af en fejldiagnosticeret hjertesygdom. Hendes mor dør ved en ulykke da Amélie stadig er ganske ung. Faderen vier derefter sit liv til at opbygge et mausoleum til minde om sin kone. Amélie overlades til sig selv og udvikler en rig fantasi. Hendes tilværelse ændres brat, da Prinsesse Diana dør i en bilulykke. Det får Amélie til at finde sin mening med livet ? at hjælpe andre til at opnå lykke.

Den fabelagtige Amélie fra Montmartre

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Le fabuleux destin d'Amélie Poulain
Instruktør Jean-Pierre Jeunet
Udgivelsesår 2001
Tags datter(daughter), Paris, fotografering(photography), Kærlighed trekant(love triangle), Ghost toget(ghost train), sex-shop, generthed(shyness), Montmartre, haven GNOME(garden gnome), rejse runde den verden(journey round the world)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film